Bilförmedling

SWEden Car

Augustbarksgata 2

421 34 V Frölunda

0761-057 057


 Bilförmedling samt kommissionsavtal

LÄMNA BILEN PÅ FÖRMEDLINGSUPPDRAG & SKIPPA ETT DÅLIGT INBYTESPRIS, FÅ RÄTT PRIS FÖR DIN BIL ISTÄLLET !


Provision FRÅN: 10.000kr


Såhär funkar det: 7 enkla steg:


1.

Det hela börjar med en kostnadsfri intresseanmälan som inte är bindande, via mail/telefon eller besök hos oss. Inga startavgifter.


2.

Vi kommer överens om försäljningspris, provision och eventuella extra

kostnader som rekond eller service om det skulle behövas. Dels för att höja värdet på bilen och lättare samt snabbare att sälja en bil som är fullt körbar.


3.

Ett komissionsavtal skrivs specifikt efter ditt fordon. Innehåller skriftligt det vi har kommit överens om.


4.

Vi börjar testa bilens skick och funktioner hos bilprovningen eller en

oberoende verkstad, en utökad kontrollbesiktning, vi ordnar med supertvätt och städning, fotografering, annonsering, marknadsföring, kontakt med spekulanter samt försäljningen och den administrativa biten.


5.

Ägarebytet sker elektroniskt via oss efter vi har hittat en köpare. Om bilen är belastad med kredit eller annan typ av finansiering så löser vi in detta till finansbolaget och mellanskillnaden över till dig.


6.

Pengar för ditt fordon förs över SAMMA DAG.. Provisionen, eventuella extra kostnader och eventuell kredit/finans dras av från försäljningspriset. Slutsummering av försäljningen postas via brev om ni inte hinner eller kan svänga förbi och hämta det.


7.

Alla bud, extra kostnader eller om något behöver justeras kontaktar vi dig innan för ditt godkännande. Helst skriftligt via sms/mail för att lättare få en överblick om vad det gäller.
Sweden Car

Sweden CarCopyright @ All Rights Reserved